Kauneushuone Noomi on pieni, yhden yrittäjän kauneushoitola, joka on auki sopimuksen mukaan. Kauneushuone Noomi toimii Itäkeskuksen Fysikaalisen Hoitolaitoksen yhteydessä omassa liiketilassa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit sekä käteinen.

Voit varata ajan soittamalla ajanvarausnumeroon tai nettiajanvarausjärjestelmän kautta. Pyrin rauhoittamaan hoitotilanteen asiakkaan ajaksi, joten jos en ehdi vastaamaan puhelimeen, soitan takaisin mahdollisimman pian. Voit myös jättää viestin puhelinvastaajaan. Voit ottaa yhteyttä myös sivun alla olevan yhteydenottolomakkeen välityksellä. Huomaathan, että viestiin vastaaminen voi ajoittain viedä useamman tunnin, joten kiireellisemmissä tiedusteluissa kannattaa ensisijaisesti soittaa. Pyrin kuitenkin vastaamaan yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian.

HUOM! Varatun ajan peruutus tai siirto on tehtävä viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta/siirrosta tai peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % varatun hoidon hinnasta. Varaamalla ajan hyväksyt nämä varausehdot. Peruutuksen voit tehdä puhelimitse, yhteydenottolomakkeen välityksellä tai jos olet tehnyt varauksen nettiajanvarausjärjestelmän kautta, voit peruuttaa ajan sähköpostitse tulleen varausvahvistusviestin peruutuslinkin kautta.

Kauneushuone Noomi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa Tallinnanaukiolla vastapäätä kauppakeskus Itistä. Välittömässä läheisyydessä on metro-, bussi- sekä taksiasema. Kiinteistössä katutasossa on Itäkeskuksen Apteekki. Samassa A-rapussa sijaitsee Terveystalo. Lähin pysäköintimahdollisuus sijaitsee parkkihallissa osoitteessa Turunlinnantie 14. Parkkihallista on suora kulkuyhteys A-rapun pohjakerrokseen, josta pääsee hissillä tai portaita pitkin viidenteen kerrokseen.

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla! Lahjakortin voi määrittää tietylle hoidolle tai hoidoille tai valitulle summalle, joka oikeuttaa hoitoihin tai tuotteisiin. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortin voi tulla ostamaan paikan päältä tai lahjakortin voi lähettää suoraan lahjakortin saajalle postitse/sähköpostitse. Tällaisessa tapauksessa voit olla asiasta yhteydessä puhelimitse tai lähettämällä viestin yhteydenottolomakkeen välityksellä. Jos haluat tulla ostamaan lahjakortin paikan päältä, kannattaa soittaa etukäteen ja varmistaa, että olen paikalla.

Ota yhteyttä:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Aihe

Viesti

Kauneushuone Noomi
SKY-CIDESCO-kosmetologi
Elina Koskinen
Tallinnanaukio 4 A 5. krs
00930 Helsinki
Puhelin: 09-3236403
Aukioloajat:
ma-la sopimuksen mukaan
VARAA AIKA NETISTÄ:
Varaa aika