Kauneushuone Noomissa kasvoja hoidetaan Bioline Jatò- ammattikosmetiikkasarjalla. Jalat hoidetaan Peclavus -ammattikosmetiikkatuotteilla.

Jos näkyvät tulokset ovat sinulle tärkeintä, on Bioline valintasi!

Bioline Jatò on tulevaisuuden ihonhoitosarja, joka sisältää innovatiivisia ja moderneja kotihoito- ja hoitolatuotteita. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Tuotteet on jalostettu modernin teknologian keinoin turvallisiksi, mutta tehokkaiksi ja sisältävät vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita ja kasviöljyjä.
Bioline Jatò on italialainen kansainvälisesti tunnettu, arvostettu sekä palkittu hoitolasarja, joka on ollut markkinoilla lähes 40 vuotta. Sarjassa yhdistyy italialaisen perheyrityksen filosofia, johon kulminoituvat arvot perheen syntyperästä, maantieteellisestä sijoittumisesta ja hyvinvoinnin kulttuurista. Sarjan kehittyessä sen luotettava perusta on säilynyt ennallaan; kaikki on vain nykyaikaistettu, tehty tehokkaammaksi ja turvalliseksi. Bioline Jatò -tuotteiden voima lähtee luonnosta.

Peclavus -luonnonmukaista hoitoa jaloillesi!

Peclavus -tuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä öljyjä, hajusteita tai väriaineita tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole myöskään säteilytetty. Peclavus -tuotteet sopivat myös diabeetikoiden jalkojenhoitoon.

bioline2
bioline3