Kauneushuone Noomi edustaa kauneudenhoitoalan yrittämistä toisessa sukupolvessa

Kauneushuone Noomi on syntynyt ammatillisen oivalluksen tuloksena. Äitini toimii ammatillisena esikuvanani ja olen seurannut hänen työtään kosmetologina ja yksityisyrittäjänä sekä nähnyt kuinka paljon työ on hänelle antanut. Ymmärsin, että omat vahvuuteni voivat päästä samassa työssä esille. Niin palaset alkoivat loksahdella paikoilleen ja valmistuin kosmetologiksi kesällä 2014. Suoritin samalla myös kansainvälisen CIDESCO-kosmetologin tutkinnon.

Äitini perusti oman kauneushoitolansa Itäkeskukseen vuonna 1986. Hänen jäädessä eläkkeelle vuonna 2015 sain kunnian jatkaa kauneushoitolan toimintaa ja näin Kauneushuone Noomi sai alkunsa.

Filosofiani on painottaa luonnollisen kauneuden korostamista, minkä miellän osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Arvostan kiireetöntä ja yksilöllistä palvelua, jossa yhdistyvät rehellisyys, mutkattomuus ja ystävällisyys. Tällaista palvelua haluan myös itse antaa. Mottoni työssäni onkin: ”tehdään niin kuin itselle tehtäisiin”. Päivitän säännöllisesti ammattitaitoani kouluttautumalla, jotta voin tarjota mahdollisimman ammattitaitoista ja ajankohtaista palvelua.

Koulutustaustaltani olen agrologi (amk) ja olen suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon. Tällä hetkellä opiskelen jalkaterapeutin ammattikorkeakoulututkinnon toisen vuoden opintoja.

Lämpimästi tervetuloa!

Elina Koskinen, SKY-CIDESCO-kosmetologi

Elina Koskinen