Kauneushuone Noomi on syntynyt ammatillisen oivalluksen tuloksena. Olen aikaisemmalta koulutukseltani agrologi (amk) ja toimin erilaisissa työtehtävissä maatalouden ja viheralan parissa. Vaikka viihdyin työssäni erinomaisesti, oivalsin haluavani tehdä ihmisläheistä työtä. Sellaista työtä, jota voin toteuttaa omalla persoonallani ja koko sydämestäni.

Äitini toimii ammatillisena esikuvanani ja olen seurannut hänen työtään kosmetologina ja yksityisyrittäjänä sekä nähnyt kuinka paljon työ on hänelle antanut. Ymmärsin, että omat vahvuuteni voivat päästä samassa ammatissa esille. Niin palaset alkoivat loksahdella paikoilleen ja valmistuin kosmetologiksi kesällä 2014. Suoritin samalla myös kansainvälisen
CIDESCO -kosmetologin tutkinnon.

Äitini perusti oman kauneushoitolansa Itäkeskukseen, Tallinnanaukiolle, noin 30 vuotta sitten. Muutama vuosi sitten sain kunnian jatkaa kauneushoitolan toimintaa hänen jäädessä eläkkeelle ja näin Kauneushuone Noomi sai alkunsa.

Filosofiani on painottaa luonnollisen kauneuden korostamista, minkä miellän osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Arvostan kiireetöntä ja yksilöllistä palvelua, jossa yhdistyvät rehellisyys, mutkattomuus ja ystävällisyys. Tällaista palvelua haluan myös itse antaa. Mottoni työssäni onkin: ”tehdään niin kuin itselle tehtäisiin”. Päivitän säännöllisesti ammattitaitoani kouluttautumalla, jotta voin tarjota mahdollisimman ammattitaitoista ja ajankohtaista palvelua.

Lämpimästi tervetuloa!

Elina Koskinen, SKY-CIDESCO-kosmetologi

Elina Koskinen