Hinnat sis. alv. 24%

KASVOILLE:

LINE+ 95 € (90 min)
Ihotyypin mukainen klassinen kasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, höyrytyksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin, kasvohieronnan, naamion ja silmänympärysnaamion, hoitovoiteen sekä kulmien siistimisen. Kasvohoito epäpuhtaalle iholle ei sisällä kasvohierontaa. Tämä kasvohoito sopii myös nuorelle epäpuhtaalle iholle, jolloin hoidossa painotetaan ihon tasapainottamista ja mekaanista puhdistusta.

PRIMALUCE 100 € (90 min)
Kirkastava ja uudistava hedelmähappohoito kaikille ihotyypeille. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja samealle iholle. Häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä tasapainottaa epäpuhdasta ihoa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, kasvohieronnan, naamion ja silmänympärysnaamion, hoitovoiteen sekä kulmien siistimisen.

LIFTING CODE 125 € (90 min)
Syväkosteuttava, kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Sopii erityisesti kuivalle iholle ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Koneeton vaihtoehto mesoterapialle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan ja naamion sekä kulmien siistimisen.

DESENSE 100 € (90 min)
Rauhoittava ja kosteuttava kasvohoito kuivalle, herkälle, punoittavalle couperosa -iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion, hoitovoiteen sekä kulmien siistimisen. Hoidon alussa katsotaan yksilöllisesti kasvojen hieronnan sopivuus.

KLASSINEN KASVOHIERONTA 65 € (60 min)
Klassinen kasvohieronta sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan kasvoille, kaulalle, dekolteelle sekä niska-hartiaseudulle ihotyypille sopivalla voiteella.

KESTOVÄRJÄYKSET:

Värjäyspaketti: Ripset, kulmat ja kulmien muotoilu 35 €
Värjäyspaketti kasvohoidon yhteydessä 25 €
Ripset 18 € / kasvohoidon yhteydessä 13 €
Kulmat & muotoilu 18 € / kasvohoidon yhteydessä 13 €
Kulmien muotoilu 15 €

JALOILLE:

JALKAHOITO 85 € (90 min) Asiakkaiden suosikki!
Jalkojen kylvetys, jalkojen terveysanalyysi ja hoitosuunnitelma, raspaus, kovettumien/känsien keventäminen, kynsien leikkaus ja muotoilu kynsiporalla, kynsien lakkaus halutessa sekä jalkahieronta.

KEVYTJALKAHOITO 65 € (60 min)
Jalkojen kylvetys, kevytraspaus, kynsien leikkaus ja muotoilu kynsiporalla, lopuksi kynsien lakkaus tai jalkahieronta.

YHDISTELMÄHOIDOT:

2 IN 1 KASVO- JA JALKAHOITO 125 € (2h)
Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, silmänympärysnaamion sekä hoitovoiteen. Jalkahoito sisältää kylvetyksen, kevytraspauksen ja kynsien muotoilun kynsiporalla sekä lakkauksen tai jalkahieronnan. Hoitokokonaisuudessa voidaan myös painottaa asiakkaan toiveen mukaisesti enemmän joko kasvojen tai jalkojen hoitoa.