Hinnat sis. alv. 24%

KASVOILLE:

LINE+ 90 € (90 min) Asiakkaiden suosikki!
Ihotyypin mukainen klassinen kasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, höyrytyksen, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, seerumin, kasvohieronnan, naamion ja silmänympärysnaamion, hoitovoiteen sekä kulmien siistimisen. Kasvohoito epäpuhtaalle iholle ei sisällä kasvohierontaa. Tämä kasvohoito sopii myös nuorelle epäpuhtaalle iholle, jolloin hoidossa painotetaan ihon tasapainottamista ja mekaanista puhdistusta.

LINE+ QUICK TREATMENT 45 € (45 min)
Ihotyypin mukainen pikakasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion ja silmänympärysnaamion sekä hoitovoiteen.

PRIMALUCE 99 € (90 min)
Kirkastava ja uudistava hedelmähappohoito kaikille ihotyypeille. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja samealle iholle. Häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä tasapainottaa epäpuhdasta ihoa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, kasvohieronnan, naamion ja silmänympärysnaamion, hoitovoiteen sekä kulmien siistimisen.

LIFTING CODE 125 € (90 min)
Syväkosteuttava, kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Sopii erityisesti kuivalle iholle ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Koneeton vaihtoehto mesoterapialle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, hieronnan ja naamion sekä kulmien siistimisen.

DESENSE 99 € (90 min)
Rauhoittava ja kosteuttava kasvohoito kuivalle, herkälle, punoittavalle couperosa -iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion, hoitovoiteen sekä kulmien siistimisen. Hoidon alussa katsotaan yksilöllisesti kasvojen hieronnan sopivuus.

KASVOJEN LYMFATERAPIA TAI KLASSINEN KASVOHIERONTA 60 € (60 min)
Rentouttava lymfaterapia on kudoksia hoitava ja puhdistava hierontamenetelmä, joka aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta edistämällä kudosnesteen kulkeutumista. Sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypille sopivan hoitovoiteen ja lymfaterapiakäsittelyn.
Klassinen kasvohieronta sisältää alkupuhdistuksen ja hieronnan kasvoille, kaulalle, dekolteelle sekä niska-hartiaseudulle ihotyypille sopivalla voiteella.

KESTOVÄRJÄYKSET:

Värjäyspaketti: Ripset, kulmat ja kulmien muotoilu 30 €
Värjäyspaketti kasvohoidon yhteydessä 20 €
Värjäyspaketti silmänympärysnaamion kanssa 40 €
Ripset 17 € / kasvohoidon yhteydessä 12 €
Kulmat & muotoilu 17 € / kasvohoidon yhteydessä 12 €
Kulmien muotoilu 15 €

KÄSILLE:

MANIKYYRI 60 € (60 min)
Kylvetys, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus ja käsihieronta. (Huom! Ei ranskalaista lakkausta.)

JALOILLE:

JALKAHOITO 75 € (90 min) Asiakkaiden suosikki!
Jalkojen kylvetys, jalkojen terveysanalyysi ja hoitosuunnitelma, raspaus, kovettumien/känsien keventäminen, kynsien leikkaus ja muotoilu kynsiporalla, kynsien lakkaus halutessa sekä jalkahieronta.

KEVYTJALKAHOITO 60 € (60 min)
Jalkojen kylvetys, kevytraspaus, kynsien leikkaus ja muotoilu kynsiporalla, lopuksi kynsien lakkaus tai jalkahieronta.

PELKKÄ VARPAANKYNSIEN LEIKKAUS JA MUOTOILU KYNSIPORALLA 30 € (30 min)

YHDISTELMÄHOIDOT:

2 IN 1 KASVO- JA JALKAHOITO 120 € (2h)
Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, silmänympärysnaamion sekä hoitovoiteen. Jalkahoito sisältää kylvetyksen, kevytraspauksen ja kynsien muotoilun kynsiporalla sekä lakkauksen tai jalkahieronnan. Hoitokokonaisuudessa voidaan myös painottaa asiakkaan toiveen mukaisesti enemmän joko kasvojen tai jalkojen hoitoa.

3 IN 1 KASVO- JA JALKAHOITO SEKÄ MINIMANIKYYRI TAI VÄRJÄYSPAKETTI 145 € (2,5 h)
Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, silmänympärysnaamion sekä hoitovoiteen. Jalkahoito sisältää kylvetyksen, kevytraspauksen ja kynsien muotoilun kynsiporalla sekä lakkauksen tai jalkahieronnan. Minimanikyyri sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen tai viilauksen ja käsihieronnan. Minimanikyyrin sijaan voi valita värjäyspaketin ripsille ja kulmille. Kokonaishoito voidaan toteuttaa myös asiakkaan valitsemalla painotuksella.

KARVANPOISTOT LÄMMINVAHALLA:

Huuli tai leuka 10 €
Huuli ja leuka 15 €
Posket 15 €

MUUT HOIDOT:

SELÄN PUHDISTUS 60 € (60 min)
Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus ja naamio sekä hoitovoide.