Voit varata ajan alla olevan ajanvarausjärjestelmän kautta tai soittamalla ajanvarausnumeroon 093236403. Jos et löydä ajanvarausjärjestelmän kautta sinulle sopivaa aikaa, voit soittaa ja sopia ajasta. Pyrin rauhoittamaan hoitotilanteen asiakkaan ajaksi, joten jos en pääse vastaamaan puhelimeen, soitan takaisin mahdollisimman pian.

Huomioithan, että ajanvarausjärjestelmän kautta tehdyssä varauksessa tulee sähköpostiisi vahvistusviesti varauksestasi. Jos et saa vahvistusviestiä, olethan asiasta yhteydessä puhelimitse mahdollisimman pian, koska varaus on kuitenkin tallentunut ajanvarausjärjestelmään. Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansio. Huomaathan myös kirjata tietosi oikein varausta tehdessäsi.

Varatun ajan peruutus tai siirto on tehtävä viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % varatun hoidon hinnasta. Varaamalla ajan hyväksyt nämä varausehdot. Peruutuksen voi tehdä puhelimitse tai varausvahvistusviestistä löytyvän peruutuslinkin välityksellä.

EU:n henkilötietoja koskeva tietosuoja-asetus GDPR (General Data Protection Regulation) on muuttunut 25.5.2018. Kauneushuone Noomi sitoutuu suojaamaan asiakkaiden yksityisyyden ja henkilötietoja kerätään ainoastaan hoitotilanteiden turvallisen toteuttamisen kannalta eikä tietoja luovuteta eteenpäin. Voit halutessasi tutustua tietosuojakäytäntöön osoitteessa
www.timma.fi/dataprotection/kauneushuonenoomi