Ennen ajan varaamista, tutustu seuraaviin varausehtoihin.

Voit varata ajan ajanvarausjärjestelmän kautta tai soittamalla 09 3236403. Jos et löydä varausjärjestelmästä sopivaa aikaa, voit soittaa ja sovitaan aika. Pyrin rauhoittamaan hoitotilanteen asiakkaan ajaksi, joten jos en vastaa soittoosi, soitan takaisin mahdollisimman pian.

Ajanvarauksesta tulee vahvistusviesti sähköpostiisi. Jos et saa vahvistusviestiä, tai huomaat muuta ongelmaa varauksen teossa, olethan asiasta yhteydessä puhelimitse mahdollisimman pian. Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansio. Huomaathan kirjata tietosi oikein varausta tehdessäsi.

Varatun ajan peruutus tai siirto on tehtävä viimeistään vuorokautta (24 h) ennen varatun hoidon ajankohtaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta, siirrosta tai peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % varatun hoidon hinnasta. Varaamalla ajan hyväksyt nämä varausehdot. Peruutuksen voi tehdä puhelimitse tai varausvahvistusviestistä löytyvän peruutuslinkin välityksellä.

Kun tulet hoidettavaksi ensimmäistä kertaa, saavuthan paikalle 10-15 min. aiemmin, jotta ehdit täyttää asiakastietolomakkeen.

Valitettavasti en enää ota vastaan uusia kasvohoitoasiakkaita. Jos sinulla on lahjakortti kasvohoitoon, otathan yhteyttä ajanvarausnumeroon tai lähettämällä viestin alla olevan yhteydenottolomakkeen välityksellä ja sovitaan sopiva aika hoidolle.

VARAA AIKA NETISTÄ:


Ota yhteyttä:

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero

    Aihe

    Viesti